Niin, tuli noista korkkareista mieleen. En itse kaipaa sellaista naisellisuuden ylikorostamista  kuin joskus näkee. On korkkaria, isoa rintaa, sukkanauhaliiviä, mini mini mekkoa joillain transvestiiteillä. Kukin tavallaan tietenkin.

En siis käytä korkkareita, nilkat saa nyrjäytettyä helpomminkin jos tuntee polttavaa halua sen suuntaiseen masokismiin. Ja masokistihan en ole, ainakaan tietääkseni.

Minulle riittävät suht arkiset naisen vaatteet tuomaan sen naisellisuuden tunteen jota pukeutumisella haen.

Ihan tavalliset alusvaatteet sukkahousuineen, tavallise mekot hameet ja puserot. Jopa rintaliivitkin kokoa jotka eivät tarvitse täytettä. Selkeästi naisten päällyshousutkin tuntuvat toisilta kuin vaikkapa miesten farkut.

No, kaikkihan koristautuukin joskus, joten joskus voi huvittaakin käyttää jotain hiukan erilaisempaa, mutta se ei kuitenkaan ole se pääpointti.

Tietty voisi oppia pukeutumaan paremminkin, meikkamaan välttävästi ja muuta pientä, joista hyvinkin yksityiskohtaisia esimerkkejä löytyy joistain vaate/muoti blogeista. En ihan niin pitkälle kuitenkaan ole ajatellut mennä, vaikka ehkä niistäkin jotain oppii. Oppia ikä kaikki, vaikka sitten vaatehulluilta nuorilta neidoilta :)

Ja peruukki, tumma pitkä peruukki, sellainen varmaan olisi ehdottomasti hankittava... Loppujen lopuksi hankittavaa olisi tällä hetkellä paljonkin, mutta pikkuhiljaa.