Tehdäänkö tästä pieni informaatio pläjäys ettei alvariinsa ole perusjuttuja toistelemassa?Kaitpa tämä blogista löytyy tarvittaessa myöhemminkin

Olen siis mies, keski-ikäinen mies. (Mikä nyt kellekin keski-ikä on, tämän mukaan elän siis jonnekin sadan korville...) Olen myös heteromies ilman pienintäkään kiinnostusta miehiä kohtaan. Olen vaan ollut huomaavinani, että moni saattaa pitää naisten vaatteisiin pukeutuvaa miestä automaattisesti homoseksuaalina tai bi henkisenä. Sitä en siis ole.
 
Olen myös miehiseltä puoleltani ihan miehekäs mies, tosin hiukset ovat aina olleet hiukan pidemmät, mutta se liittyy melkoisesti muuhunkin.

Minulla on takana muutamia vuosien avoliittoja ja seurustelusuhteita, joten en ihan yksin ole siinäkään mielessä maailmassa dallaillut. Tosin missään niistä en kertonut taipumuksestani, enkä kyllä ole sitä levitellyt juuri muuallakaan koskaan. Eli tottahan se nyt sitten pitää aloittaa julkisesti netissä? No, meillä kaikilla viiraa jollain tavalla...

Eli eli. Tykkäsin jo ihan pienenä pukeutua mekkoihin ja muuhun eikä sitä silloin kukaan mitenkään kieroon tietenkään katsonut. Joskus murrosiässä löysin sitten itseni selkeämmin. Myös hyväksyin itseni, vaikka tiesinkin, että moni muu ei hyväksy ja ettei tuo nyt ihan avoimesti esiteltävä ominaisuus ole.

Asia on aina jollain tasolla mukana kulkenut, siinä on voinut olla pitempiä taukojakin ettei se ole käynyt edes mielessä. Nytkin ehkä useamman vuoden tauko vaikka vapaana sinkkuna olisin sitä voinut valla mainiosti toteuttaakin. Siis lähinnä himassa.

Nyt asia on taas jostain syystä ollut joitain viikkoja enemmän pinnalla ja ajatuksissa toteuttaa tuotakin puolta itseäni enemmän.

Ja ei kai tämä aina niin vakavaakaan ole, turha siis ottaa kaikkea naama peruslukemilla...